در خلاصه پرونده زده پرونده مختومه شد؛ نتیجه چه شده است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۳۵ #85929995

سلام.
دادگاه بدوی رای به تجویز ازدواج بنده داده است.زوجه اعتراض زده و پرونده به تجدیدنظر رفته. در سامانه ثنا در خلاصه پرونده زده پرونده مختومه شد. و در روال پرونده زده دعوای x نسبت به دعوای g پرونده طی شماره فلان پرونده اعاده شد.میخواستم بدونم نتیجه چه شده است؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود منتظر ابلاغ باشید

بادرودوسلام منتظر اتخاذ تصمیم دادگاه تجدید نظر باشید.

برای آگاهی از نتیجه نهایی باید منتظر ابلاغ راهی مرجع تجدیدنظر باشید.

پرونده در مرحله بدوی مختومه شده است در خصوص مرحله تجدید نظر باید منتظر بمانید

درود
پرونده اگر اعاده شده از تجدید نظر به بدوی ارسال شده است. بهتر است پس از گذشت یک یا دو هفته حضوری پیگیری کنید.

سلام و ارادت
بایستی منتظر تصمیم دادگاه تجدیدنظر بمانید .

با سلام در هر مرحله که پرونده به مرحله دیگری برود در مرحله قبلی مختومه محسوب میشود.