چطور میتونه ثابت کنه که تقصیری نداشته؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۶ #85919691

سلام شوهرم جایی کار میکرده صاحب کارش حقوقش نمیداد وشوهرم برای گرفتن حقوقش مجبور میشه یه قطعه از دستگاهی که کار میکرده رو برداره ووقتی حقش میدن قطعه رو برمیگردونه صاحب کارشم به جرم سرقت تعزیری شکایت کرده

مشاوره حقوقی سرقت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . این عمل ایشان می‌تواند سرقت یا خیانت در امانت باشد ، ولی می‌تواند به عدم وجود سونیت استناد کنند .

سلام به هرحال چنانچه بدون مجوز اینکار انجام گرفته سرقت میباشد لذا باید عدم سونیت بردن مال فوق را اثبات و استناد نمایید موفق باشید

باید بتواند عدم سونیت خویش را اثبات نماید

بنام خدا،سوء نیت داشته و سرقت محرز است.برای مطالبه حقش باید از راه قانونی اقدام میکرد.

باید اثبات کنن که سوءنیت نداشتن

با فرض اثبات نداشتن سوءنیت، بحث سرقت منتفی است

با سلام بهتر است توسط یک وکیل لایحه تنظیم نمایید.