مخالفت پدر زن با ازدواج در دوران عقد، به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۴۰۹ #85915306

سلام
بنده بعد ۱۱ ماه نامزدی به یه مشکلی برخوردیم که اگه بتونین راهنمایی کوچیکی کنین واقعا ممنونتون میشم
سال پیش به خواستگاری دختری رفتم که توی جلسه دوم دختره گفت که دیابت داره خب منم بخاطر صداقتش و اینکه بیماری بودی که خواست خودش نبوده با این مشکلش کنار اومدم گفتم مشکلی نداره دستت خودت نبوده که ممکنه برا هرکسی شاید خود منم پیش بیاد گذشت تا بعد یازدمه ماه دوران نامزدیمون به اختلاف خوردیم اختلافمون بخاطر مریض شدن نامزدم بود . یه روز که از سر کار میومدم ماشینم خراب شد و موندم تو اتوبان نامزدمم زنگ زد که دستم بدجور درد میکنه از دیشب منم درگیر تعمیر ماشین بودم گفتم باشه .من بعدش رفتم خونه ناخواسته خوابم برد و نرفتم خونه نامزدم بیدار که شدم دیدم که دیروقته با اون حال پا شدم رفتم خونه پدر خانومم دیدم که هیچکدومشون یعنی نه پدر خانومم نه برادر خانومم این تفلکو نبردن دکتر منم برگشتم گفتم به مادر زنم دو تا مرد تو خونس دخترتون اینقد ارزش نداشت که ورش دارین ببرینش دکتر شاید اصلا من یه بلاییی سرم اومده نمیونم بیام از روز اولش برا دخترتون ارزش قاعل نشدید اون جهیزیه گرفتنتونه که دو هفته دگه عروسیه ولی شما انگار نه انگار خلاصه مادر زنم رفت کذاشت کف دست پدر خانومه و اونم شب زنگ زده گفته پسرت توهین کرده من دیگه عروسی نمیگیرم و نمیذارم دخترم عروسی کنه خلاصه مادر دختره خاله هاش و خونوادش کاری با دختره کردن که دختره ازین رو به اون رو شده میگم بابا زن من بخاطر تو اینارو گفتم میگه نهههه تو به پدر مادر بی احترامی کردی من دیگه نمیتونم با هات زندگی کنم نمیتونم بهت اعتماد کنم اخه قبلا هم سر هیمن بیخیال بودن پدر خانومم اینا گفتم که اگه اینا برات ارزش قاعل نشن منم دگه بعد عروسی نمیزارم بری خونه بابات خلاصه همه اینارو یکی کرده میگن عروسی بی عروسی در صورتی که من همه وسیله هامو گرفتم خونه حتی تا یجایی تالار مهمونی خلاصه اماده بودم الن موندم چیکار کنم اگه خدای نکرده بخواد طلاق بگیره میتونه ؟؟؟؟؟
وقتی من راضی نیستم بازم میتونه طلاق بگیره؟یعنی یدونه اس ام اس که نوشتم اگه خونوادت رفتاراشونو عوض نکنن دگه نمیزارم بعد عروسی بری خونه اونا محکوم میشم؟؟؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حق طلاق با‌مرد است مگر با وکالت در طلاق حق را از خود صلب کند زوجه برای طلاق نیازمند اثبات عسرو حرج است که طبق گفته های شما نمیتواند به راحتی این موضوع را اثبات کند پیشنهاد میشود به روش کد خدا منشانه موضوع را ختم کنید تا به دادگاه کشیده نشود.

طبق گفته شما برای خانم حق طلاق ایجاد نمی شود

با سلام
زوجه اگر میخواهد طلاق بگیرد باید عسروحرج خود راثابت کند ودر این مورد برای زن حق طلاق ایجاد نمی شود.

با سلام خیر حق طلاق با مرد است و پیشنهاد میکنم ک خدا منشانه موصوع را فیسله دهید

طلاق از جانب ایشان مستلزم اثبات عسر و حرج هست و با موارد مذکور معمولا عسر و حرج ثابت نمی‌شود،موضوع را مسالمت آمیز حل و فصل نمایید تا کار ب دادگاه نکشد

با درود بهتر است کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

سلام
بهتر است موضوع را با ریش سفیدی و همچنین صحبت خصوصی با همسرتون حل و فصل کنید
مواردی که فرمودین نمیتواند موجبات صدور گواهی عدم امکان سازش را فراهم اورد...