آیا کسر بدهی از وراث مانند تقسیم سهم به نسبت ۲ سهم پسر و ۱ سهم دختر است یا به صورت مساوی از همه کسر میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۳۷ #85870018

با سلام
مثلا اگر متوفی ۲۰۰ میلیون بدهی داشته باشد آیا کسر بدهی از وراث مانند تقسیم سهم به نسبت ۲ سهم پسر و ۱ سهم دختر است یا به صورت مساوی از همه کسر میشود یا از کل دارایی و اموال کسر میشود.

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر متوفی بدهکار باشد از ماترک قابل کسر میباشد و وراث تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند

با سلام . بعد از فوت دیون متوفی باید پرداخت شود و در صورت تقسیم قبل از پرداخت دیون هرکس موظف به پرداخت به نسبت سهم دریافتی است.

با درود ابتدا باید دیون متوفی پرداخت شود اگر چیزی ماند بین وراث تقسیم می‌گردد

با سلام

باید دیون پرداخت شود

با سلام
شرعا و قانونا میبایست ابتدا دیون متوفی از ترکه پرداخت و سپس ترکه بین وراث تقسیم شود.در غیراینصورت،هرکس به نسبت سهم خود مسئول خواهد بود.عاقبت بخیر باشید.

ابتدا باید دیون پرداخت شود

سلام. بدهی متوفی در درجه اول از اموال و دارایی های خودش باید پرداخت شود و بعد اگر چیزی از اموال او نبود، به نسبت سهام وراث، ورثه باید پرداخت کنند.