مزاحمت و پیامک تبلیغاتی؛ از طریق قانونی قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۲۳ #85865397

پیامک تبلیغاتی برای من می اید زیاد یا کم باید از راه قانونی چکار کنم ثنا مخابرات لطعا از راه قانونی چکار کنم

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق مخابرات اقدام نمایید

درود. به راحتی می توانید از طریق دفانر خدمات مربوطه ، درخواست قطع پیامک های تبلیغاتی را بنمائید.

سلام . از طریق جستجو در اینترنت یا تماس با اپراتور و مخابرات مشکل شما حل میشه

میتوانید درخواست قطع پیامکها را ارسال کنید. در گوگل نحوه قطع پیامها موجود است

از طریق محابرات سامانه ای برای قطع پیامک در سایت محابرات وجود دارد لذا از آن طریق اقدام نمایید.

بهتر است از طریق سایت اپراتور مربوطه نسبت به غیر فعالسازی اقدام کنید

کدهای موجود می باشند که شما می توانید با توجه به نوع سیم کارت خود پیامکهای تبلیغاتی را قطع کنید .کد های موصوف را از سرچ کنید