متوجه شدم شوهرم اقدام کرده برای خارج از کشور رفتن، چه طور میتونم مانع رفتنش بشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۸ #85862630

سلام وقت به خیر
دو هفته پیش برای مهریه اقدام کردم ولی هنوز پیام نیومده از اداره ثبت

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام‌ یک درخواست(میتونید در برگه اچار بنویسید)) با موضوعیت ممنون الخروج‌ کردن زوج
و در آن ذکر کنید به چه کیفیتی متوجه شدید شوهرتان قصد خروج از کشور رو دارد.و امکان عدم دسترسی به ایشان رو هم عنوان کنید به جهت پرداخت حقوق زوجه (یعنی شما)دادگاه ممنوع الخروج خواهد کرد زوج را.اگر متوجه نشدید پیام بدید به شماره تلفن

سلام
شما میتوانی با درخواست دستور موقت از دادگاه رسیدگی کننده نسبت به جلوگیری از خروج ایشان اقدام نمایید البته نیاز به توضیحات بیشتر میباشد و واقعا با نوشتن پیام امکان پذیر نیست در صورت تمایل لطفا بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم

باسلام.
شما برای وصول و توقیف آمال بابت مهریه حتما نیاز به دستور قضایی از مراجع قضایی دارید.