نحوه گرفتن طلب شخصی، به چه صورت خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۲ #85849008

سلام
من مبلغ چند میلیون به کسی دادم که با پول کار کنه و ماهیانه ی مبلغی از کار کرد رو بمن بده ولی الان یک سال هستش که نه اصل پول رو میده نه مبلغ ماهیانه رو چکار کنم که سریع به پولم برسم؟
طرف هم آشناس.

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اجرا گذاشتن مدارکی که از ایشان دریافت نموده اید مطالبه وجه نمایید

با سلام تنها میتوانید نسبت به اصل پول پرداختی دادخواست مطالبه بدهید به علت اینکه برای شراکت و سهیم شدن در سود حاصل از کار قراردادی مکتوب نیست و ادعای وجود قرارداد شفاهی نیز به سختی قابل اثبات است..

سلام اگر مدرکی دارید که به ایشان پول پرداخت کرده اید علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید .

سلام اگر رسید و یا قرارداد دارید روی آن اقدام و دادخواست مطالبه و سود را بدهید که با ارجاع امر به کارشناسی میزان سود و درصدی که به شما تعلق میگیرد تعیین و الزام به پرداخت گردد.
اگر چک یا سفته بابت تضمین دارید که میتوانید یک راست روی آن اقدام کنید.