من در جلسه دادگاه دادخواست تمکین این شرایط رو به رییس دادگاه بگم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #85842789

با سلام
خانم اینجانب سه ماه ترک منزل کرده و هرچی به اسمم بوده از خودرو آپارتمان حساب بانکی و حقوق توقیف نموده . دادخواست تمکین دادم . قاضی به مشاوره فرستاده . حال به همه فک و فامیل شنیدم که گفته برمیگردم به خونه با شروطی .
یک = به این شرط برمیگردم که چیزی به اسم من سند زده دشود و بعدا " به خانه خود برمیگردم واینکـــــــــــــــــــــه :
بعد از سند زدن چیزی به نام من مابقی توقیفات رو بعدا از توقیفات خارج میکنم .
حال سوال من این هست که در جلسه دادگاه این شرایط رو نگفت و برگشت به خونه بعدا این شرایط رو پیاده کرد .
من ( زوج ) در جلسه دادگاه دادخواست تمکین این شرایط رو به رییس دادگاه بگم ؟
به طور کلی چه کنم؟
بیاد خونه و از توقیفات خارج نکرد

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا طی ارسال اظهارنامه و پس از آن ارائه دادخواست ای مبنی بر الزام به تمکین خواستار تمکین زوجه شوید و در صورت عدم تمکین ایشان ناشزه محسوب شده و نفقه تعلق نخواهد گرفت
زوجه نمی توانند تمکین را مشروط به عملی نمایند مگر در صورتی که شما تمکن مالی پرداخت مهریه را داشته باشید که در این صورت می‌توانند تمکین را منوط به پرداخت کامل مهریه نمایند

سلام، زوجه که رابطه زناشوئی کامل داشته و قبلا تمکین میکرده دیگر حق حبس ندارد لذا می‌تواند مهریه و بقیه حقوق خود را مطالبه نماید اما بی شرط و شروط باید تمکین خاص و عام را نسبت به زوج ادا کند و نمی‌تواند شروطی خلاف قانون بگذارد شروط بایستی مطابق شان طرفین و چهارجوب قانون باشد ولاغیر

توافق بر هر امری مقدم است ولیکن اگر توافق نشد حتی در صورت توقیف تمام اموال شما اگر شما امکانات و شرایط اولیه زندگی را فراهم کنید از قبیل مسکن و اثاث البیت ضروری و ... زوجه ملزم به تمکین می باشد و حق شرط ندارد و اگر تمکین ننماید ناشزه بوده و نفقه تعلق نمی گیرد و حتی تحت شرایطی امکان ازدواج مجدد دارید.