ادعا میکنه وکالت بلاعزل امکان ابطالش نیست؛ من چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۹۸ #85841709

با عرض سلام خدمت وکلای عزیز و زحمتکش بنده حدود یکسال و نیم پیش ماشینی که بصورت نقد و اقساط یعنی لیزینگی از شرکت سایپا خریداری نموده بودم لذا بعلت عدم پرداخت بدهی ها توسط شرکت مذکور توقیف گردیده بود بعد ۹ ماه از زمان توقیف برای پرداخت مقداری پول و گرفتن زمان برای بازپرداخت بقیه بدهیها از طریق سایت دیوار در دام رفع توقیف خودروهای لیزینکی مینامند افتادم و با اغفال ایشان برای فروش خودروی مورد نظر و رها شدن از دردسر اقساط و با معرفی کردن خودش بعنوان خریدار تصمیم به واگذاری خودرو به ایشان نمودم و یک توافقنامه بین خودمان نوشتیم و در آن شرح ماوقع را قید کردم که ماجرا ماشین تحت چه شرایطی به ایشان در قبال پرداخت تمامی اقساط و معوقات و پارکینگ و خلافی و همه را بروزرسانی کرده و ماشین را تحت اختیار خود قرار دهد و بعلت مبلغ بالای بدهی های قابل پرداخت به شرکت سایپا پولی از خریدار دریافت نکردم و فقط ۳/۵ میلیون گرفتم و بقیه اقساط که در حدود ۴۰ میلیون میشد به ایشان محول نمودم و در توافقنامه قید نمودم در صورت انجام ندادن امورات قید شده از طرف خریدار از تاریخ قرارداد بمدت یکماه اگر به توافقات حاصل شده انجام ننماید معامله فسخ خواهد شد و در این امور یک وکالتنامه بلاعزل هم به ایشان در مورد انجام امورات مربوطه محول کردم لذا بعد از یکسال و نیم از ماجرا طرف ماشین را با مدارک جعل و ساختگی رفع توقیف نموده و بدون پرداخت ریالی ماشین را صاحب گردیده و طبق تحقیقات بعمل آمده متوجه شدم به شخص دیگری هم به قیمت بالا فروخته حال بنده بعد از گذشت یکسال و نیم و با مشاوره عده ای از وکلا تصمیم به شکایت در جهت فسخ معامله و ابطال وکالتنامه اعطایی گرفتیم و بعد از شش ماه از تاریخ طرح شکایت و با گذراندن جلسات شورای حل اختلاف و دادگاه شهر مورد معامله و حاضر نشدن خوانده در هر دو جلسه و تحقیقات قاضی پرونده در مورد استعلام شرکت سایپا برای پرداخت شدن یا نشدن مبلغ بدهی و بعلت حاضر نشدن خوانده قاضی دستور ارسال پرونده به شهر خوانده را داد و بعد از رسیدن وقت دادرسی دادگاه بعدی اظهار عدم امکان فسخ وکالتنامه رو میکند و ادعا میکنه وکالت بلاعزل امکان ابطالش نیست و بعد از کلی بحث و توضیحات و بلاتکلیفی ادعا نمود که باید در قانون مطالعه کند که اگر امکانش باشه انجامش دهد و میگفت در طول زمان قضاوتم پرونده ابطال وکالتنامه بلاعزل نداشتم اطلاع دقیق ندارم که شدنیه یا نه و با مطالعه موارد قانونی اگر راهی برای اینکار بود تصمیمی گرفته میشه این حرفها و ادعاهای قاضی خیلی نگرانم کرده در صورتیکه خلاف طرف محرز هست و در دادگاه حاضر نمیشود و ماشین منو مفت صاحب شده و با پلاک من جولان میدهد حتی به شخص دیگری فروخته دست من هیچ جایی بند نیست از طرفی سایپا بدهیها با جرایم و... حدود صد میلیون از من پول میخواد و به چکهای بنده اقدامات انجام داده و توقیف اموال نموده و جالب اینکه ماشین با وجود بدهی هیچ توقیف یا شکایتی ندارد و راحت با ماشین مردم حال میکنن لطفن راهنماییم بکنین چیکار کنم من

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت بلاعزل قابلبت فسخ ندارد

وکالت بلاعزل قابل فسخ نیست

سلام
وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست مگر با حکم محاکم قضایی.

سلام.وکالت نامه بلاعز ل هم تحت شرایطی قابل ابطال است .

درود بر شما
وکالت بلاعزل تنها با حکم مقام قضایی قابل عزل است .

با سلام . درمواردی امکان ابطال وجود دارد .

سلام. امکان عزل وکیل در وکالت بلاعزل از طریق دریافت حکم از دادگاه صالح و با استناد به عدم رعایت مصلحت موکل و دیگر مستندات و استدلال های قانونی مقدور خواهد بود.