میتواند با توجه به این که رسید تایپی داده و امضا و اثر انگشت زده انکار کند وکیل دوم مبلغ را به من نداده ا ایا محکمه پسند است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۱ #85837584

شخصی یک وکالت فروش اپارتمانی داشت(وکیل اول ) و ان را تفحیض کرد به من و من اپارتمان ان را فروختم (یعنی من وکیل دوم شدم )و پول را ندادم به ان شخص که به من وکالت را تفحیض کرده بود ولی یه رسید تایپی داد و امضا و اثر انگشت زد که ثمن معامله را از من به مبلغ ۸۰ هزار دلار نقدا دریافت نمود و هیچ ادعایی ندارم ایا میتواند با توجه به این که رسید تایپی داده و امضا و اثر انگشت زده انکار کند وکیل دوم مبلغ را به من نداده است ایا محکمه پسند است ضمنا رسید بدون شاهد است و امضا و اثر انگشت زده است

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر رسید مزبور واجد اعتبار می باشد و ایشان ادعای بی اعتباری و انکار آنرا باید با استناد به ادله معتبر به اثبات رساند

با درود بله دارای اعتبار است، مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

با سلام
مسئله قابل رسیدگی می باشد و می توان نقل و انتقالات مال را مد نظر قرار داد.

سلام
باتوجه به اینکه سند رسمی نیست می تواند انکار نماید لکن نتیجه ی رسیدگی قضایی و اینکه انکار وی چه تاثیری دارد قابل پیش بینی نیست.

باسلام واحترام رسید معتبر بوده و ایشان میبایست اثبات نمایند که ثمن دریافت نکرده اند

قابل استناد است مگر عدم اعتبار آن اثبات شود.

رسید عادی معتبر است و قابل استناد