آیا میتوانم از خریداران و همسایه ام به منظور جبران خسارات و اخذ پایان کار شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۴ #85824546

در سال ۹۱ از طریق تجمیع ملک با همسایه و شراکت با سازنده اقدام به ساخت نمودیم.
در قرارداد اینجانب به وضوح نوشته شده که سازنده حق واگذاری واحدهایش به غیر را با توافق مالک و تقسیم نامه دارد.
اما سازنده یک هفته قبل از انعقاد قرارداد با بنده و با همراهی همسایه ام اقدام به فروش یکی از واحدهایش کرده بود همچنین چند روز بعد از قرارداد ما یکی دیگر از واحدهایش را نیز فروخت و این روند را تا جایی ادامه داد که تمامی واحدهایش را بدون اطلاع بنده به صورت پنهانی و با همراهی همسایه ام واگذار کرد.
از آنجایی که مبلغ هنگفتی را از بابت فروش واحدها به دست آورده بود دیگر هیچ انگیزه ای برای ادامه ساخت نداشت و بعد از چهار سال واحدها را با کسری فراوان و با زور تحویل گرفتیم.
هزینه تسویه شهرداری و اخذ پایان کار بر عهده سازنده بود که هیچ کدام را پرداخت نکرد و ما با شراکت سایر خریداران اقدام به تسویه حساب شهرداری کردیم اما برای پایان کار خریداران هیچ همکاری نمی‌کنند حتی حاضر به پرداخت بدهی های خود به سازنده برای اخذ پایان کار نیستند و مدعی هستند مالک باید هزینه ها را پرداخت کند و از آنجایی که سازنده بخاطر پرونده های مشابه فراوان در زندان به سر می‌برد هیچ امیدی به اقدامی از طرف وی نداریم.
تعدادی از خریداران از مالکین شکایت کردند که بخاطر شرایط قرارداد دال بر اخذ پایان کار توسط سازنده دادگاه سازنده را ملزم به اخذ پایان کار کرده است.
با توجه به اینکه همسایه بنده با سازنده در فروش پنهانی واحدهایش همراهی کرده و همچنین خریداران با پیش خرید واحدها موجبات ضرر و زیان بنده را فراهم کرده اند

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، در این مورد شما مستند به تخلف از شروط، میتوانید اقدام به فسخ و تنفیذ فسخ از طریق مرجع صالح نمایید تا اقدامات مقتضی به عمل آید.

با استناد به خیار تخلف شرط میتوانید معاملات مزبور را فسخ و تایید آن را از دادگاه بخواهید.

سلام با توجه به قرارداد بین طرفین ومفاد آن میتوانید طی اظهارنامه اعلام فسخ معامله و همچنین تهیه دادخواست فسخ بطرفیت موضوع فرد قرارداد از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

سلام
مستندا به تخلف از شرط ضمن العقد می توانید معاملات را فسخ کنید.