ازدواج دائم یا صیغه بدون اجازه پدرم میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۷ #85823974

با عرض سلام و خسته نباشید
من دختر ۲۴ ساله هستم که بطور خلاصه میگم حدود ۱۴_ ۱۵ سال پیش وقتی که بچه بودم بکارت خودمو با خودارضایی از دست دادم!
حالا که من یکیو دوست دارم میخام بدون اجازه پدرم با هم صیغه کنیم، میخام بدونم با این شرایطم من میتونم اینکارو کنم؟
خانوادم از شرایطم خبر ندارن، نمیخامم بدونن ابروریزی بشه
میشه لطفا راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چه ازدواج موقت باشد چه دائم ازاله بکارت به این شکل موجب ساقط شدن اذن پدر برای ازدواج نیست .

مطابق رای وحدت رویه دیوانعالی کشور ، صرف ازاله بکارت ساقط کننده اذن پدر بوده و شما میتوانید بدون اذن پدر اقدام به نکاح موقت یا دائم نمایید .