اگر بدون مجوز این کار انجام بشه چه عواقبی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۱ #85797868

سلام وقت بخیر جدیدا یک ماشین کلاسیک خریدم مدل ۱۹۵۶ ظرفیت حمل بار این ماشین ۶ تن هست

آیا امکان تغییر وضعیت از ۶ تن به ۲ تن را دارم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هرگونه تغییر در سیستم خودرو نیاز به مجوز است

برای تقلیل میزان حمل بار از ۶ تن به ۲ تن مجوز لازم نیست مگر آنکه بخواهید تغییری در قسمت حمل بار به عمل آورید که نیازمند مجوز باشد . در غیر اینصورت چون میزان بار خودروهای باری مطابق استانداردهایی است که در کارت خودرو نیز درج گردیده ، تغییر این استانداد و احتمال پذیرش آن به نظر بعید می رسد .

از راهور مجوز باید دریافت کنید و موضوع به کارشناس راهور ارجاع شود

سلام وقت بخیر .. اگر تغییر در اون اعمال بشه و خدای نکرده حادثه ایی اتفاق بیوفته ..بیمه پاسخگو نیست.