آیا من می توانم با عنوان عدم امنیت جانی و روانی از ایشان شکایت کنم و منزل را ترک کنم بدون اینکه حکم ناشزگی برایم صادر شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۷ #85774219

من بیست ساله که با زوج زندگی مشترک دارم. از حدود دو سال گذشته ایشان سر ناسازگاری گذاشته اند و شکایت های متعددی مانند خیانت در امانت، ضرب و شتم ایشان توسط من، درخواست صدور گواهی عدم سازش که به جهت عدم پرداخت حق و حقوق من انصراف دادند و یک مورد هم محکومیت در مورد ضرب و جرح که علیه من انجام داده اند. ضمنا ایشان ماهی ۷۰۰ هزار تومن نفقه پرداخت می کنند و منزل را به یک آپارتمان ۵۵ متری انتقال داده اند که برای ۴ نفر خیلی کوچک است و مرتبا فرزندانم رو هم تهدید می کنند. ضمنا ایشان شکایت عدم تمکین خاص هم کردند که با توجه به اینکه در یک منزل زندگی می کنیم رای نیاوردند.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، در صورتی که خوف ضرر جانی و روحی خویش را اثبات نمایید ناشزه نبوده و مستحق نفقه هستید.

سلام. با ارایه ی دلیل و مدرک مبنی بر عدم امنیت جانی در زندگی با همسرتان ،می توانید درخواست منزل مستقل نمایید و در عین حال نفقه بگیرید.

در صورت اثبات موضوع بله می توانید شکایت کنید و تمکین نکنید

خوف عقلایی و قابل اثبات عدم امنیت جانی و روانی می تواند از اسباب سقوط تمکین باشد که متعاقبا پرداخت نفقه را به دنبال دارد

درود
با اثبات عدم امنیت جانی تا زمانی که خوف عدم امنیت باشد می توانید تمکین نکنید و نفقه ساقط نشود.

درود

در صورتی که تمکین از شوهر متضمن ضرر جسمی باشد حق دارید از تمکین در مقابل شوهر خودداری کنید و ناشزه محسوب نمیشوید