مدتی است که ابلاغیه برایم نیامده،آیا مجددا باید به دادگاه بروم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۹۱ #85733548

با سلام
میخواستم بدونم که الان ۳ هفته از روند پرونده من میگذره یه روز که رفتم برای پرونده گفتند که برای حضور به دادگاه از سامانه ثنا پیام میاد ولی الان ۲ هفتس که خبری نیست من چطور میتونم پیگیری کنم؟
آیا دوباره باید برم دادگاه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی صبر کنید تا ابلاغ برایتان بیاید

سلام باید صبر کنید تا تعیین وقت شود و به شما ابلاغ گردد . این پروسه ممکن است زمان بر باشد .

روند پرونده از جمله ابلاغیه بابت وقت رسیدگی و حضور در دادگاه از طریق سامانه ثنا به شما اطلاع رسانی می شود و نیاز به مراجعه حضوری نخواهد بود.

با سلام ووقت بخیر
سیررسیدگی پرونده بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد صبر کنید که از سامانه ثنا به شما ابلاغ شود .