می تواند عدول از گذشت داشته باشد و نوشته های بعدی بی تاثیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۶ #85732234

با سلام
شخصی که از من شکایت کیفری کرده بود، شاکی رضایت رسمی در دفتر خانه داده .ولی بعد آن دوباره گفته رضایت را قبول ندارم و دستی متنی را نوشته، سوال اول این است که می تواند عدول از گذشت داشته باشد و نوشته های بعدی بی تاثیر است؟
موضوع دوم همان شخص اقرارنامه رسمی نوشته که موضوع حقوقی بوده و ایشان بصورت کیفری مطرح کردند، چه استفاده ای از این اقرار نامه می توانم انجام دهم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود رجوع از گذشت مسموع نیست

اگر بصورت بی قید و شرط رضایت داده اید دیگر قابل عدول نمی باشد

رجوع از گذشت مسموع نیست،
مگر اینکه گذشت مشروط باشد و یا اینکه عارضه مربوط به فعل متشاکی پس از گذشت تشدید گردد ویا ماندگار گردد.

رجوع از گذشت مسموع نیست ، مگر در مواردی که گذشت مشروط باشد و یا اینکه عارضه مربوط به فعل متشاکی پس از گذشت تشدید گردد .

اگر شاکی رضایت بی قید وشرط خودرا در پرونده کیفری اعلام داشته لذا عدول از گذشت مسموع نیست . ملاحظه متن رضایتنامه مهم است

با سلام بعد از گذشت نمی توان از گذشت رجوع کرد مگر اینکه در عنصر اصلی گذشت ایراد وارد شده و اثبات شود مثلا ادعای اجبار و یا اشتباه اساسی شود که همانطور که گفته شد اول باید اثبات شود
تشخیص این امر که موضوع کیفری است و یا حقوقی با مرجع قضایی است