با ترک منزل به همراه پسر ۹ ساله ام به جای نامعلوم؛ چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۲ #85719956

با سلام
چند ماه پیش فهمیدم که زنم اعتیاد به مواد مخدر داره باهاش حرف زدم که ترک کنه فایده ای نداشت با ایشون بحثم شد و رفتم خونه پدرم .. سه روز پیش نامه از دادستانی گرفتم که ببرمش کمپ ترک کنه .. متاسفانه وقتی اومدم خونه فهمیدم شبانه تمام اساسی منزل و خالی کرده و بهمراه پسر بچه ۹ سالم رفته جایی که هیچ کس نمیدونه زنگ زدم ۱۱۰ اومد دید و گزارش کرد. جواب تلفن و پیام هم نمیده نه پدر داره نه مادر و نه برادر که بتونم سراغشو بگیرم . دلم واسه پسرم اونقدر تنگ شده که همین الان دارم با گریه تایپ میکنم .. خاهشا راهنماییم کنید که چه اقدام قانونی میشه انجام داد ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت بخیر
از طریق پلیس و آگاهی پیگیر باشید تا جستجو کنند با تلفن هم امکان ردیابی هست از طریق پلیس

ضمن تاسف از مشکل بوجود آمده شما میتوانید با تنظیم دادخواستی مبنی بر ملاقات با فرزند ب طرفیت ایشان طرح دعوی کنید و با بررسی و تشخیص مقام قضایی اقدامات لازم جهت پیگیری و استعلام محل حضور ایشان انجام خواهد شد همچنین میتوانید در این باره با ماموران آگاهی در تماس و ارتباط باشید تا بلکه خبری از ایشان بدست آید....امید که مراد حاصل شود

درود
متاسفانه فعلا راهی برای شما متصور نیست جز پیگیری از ۱۱۰

با سلام و درود .شما در حال حاضر فقط می توانید از طریق پلیس موضوع مفقود شدن فرزندتان را پیگیری فرمایید.

سلام متعاقب طرح شکایت درخواست ارجاع تحقیقات به پلیس آگاهی را دهید تا روند تحقیقات از آن طریق انجام شود

با طرح شکایت و تقاضا از مرجع قضایی امکان ردیابی و استعلام های لازم احتمالی و ممکن دیگر برای شما وجود دارد

سلام درخواست ملاقات طفل مشترک علیه ایشان طرح کنید