پس گرفتن سفته چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۲۹ #85703344

سلام
من در یک شرکت خصوصی کار می‌کردم و دو سفته هرکدام به مبلغ صد میلیون ریال بابت ضمانت داده ام و اصلا رسیدی از شرکت نگرفتم و حالا که میخوام تسویه کنم مدیرعامل این شرکت یک رسید چک گذاشته جلوی من به اندازه مبلغی که تو این یکسال از حقوق من رو نداده و میگه باید این رسید رو امضا کنی وگرنه سفته هات رو میدم ینفر دیگه که بزاره اجرا.
من هم شاهد دارم هم پیامک هایی که مدیر عامل شرکت بمن گفته سفته هات دستمه.
بمن گفتن میتونم استدلال سفته بزنم که بگیرم سفته هامو
ولی من چیزی در مورد استدلال سفته نمیدونم
اگه میشه کمکم کنید خیلی درگیرم و ذهنم مشغوله

مشاوره حقوقی سفته
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددادخواست استرداد لاشه سفته را تنظیم نمایید

با سلام.
دادخواست استرداد لاشه سفته ها را به طرفیت شرکت و مدیرعامل مطرح کنید.
مدارک پیوست:
متن پیامک ها
هر گونه رسید در این مورد
شهادت شهود.

درود برشما
دادخواست استرداد لاشه سفته دهید

باسلام
دادخواست استرداد لاشه چک مطرح گردد

دادخواست استراداد لاشه سفته از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به طرفیت ایشان مطرح کنید

باید دادخواست استرداد لاشه سفته را تقدیم کنید

سلام شما می‌توانید اقدام به ثبت دادخواست استرداد سفته نمایید
در خصوص حقوق معوقه نیز اگر حتی از شما رسیدی مبنی بر پرداخت تمام حق و حقوق دریافت شود اما مدارک پرداختی نداشته باشد قابل استناد نیست و همچنان میتوانید از طریق اداره کار حقوق خود را مطالبه کنید