ایا میتوانم از انها شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۶ #85696603

با سلام بنده دو سال هست از همسرم جدا شده ام و با خانواده ام زندکی میکنم از طرفی دختر شش ساله دارم و هم اینکه جدیدا با اقایی صیغه محرمیت خوانده ایم که خانواده با خبر هستند پدرم با قیچی به من حمله کرد و پای مرا پاره نمود و با مشت به سرم زد که باعث شد ورم کند از طرفی من را درخانه زندانی کرده اند و بچه مرا به من نمیدهند

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید.

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

با اورژانس ۱۲۳ تماس بگیرید.

درود بااورژانس اجتماعی تماس حاصل نمایید.
تلفن ۱۲۳

باسلام بله جواب مثبت خواهد بود و میتواند علیه ایشان شکواییه تنظیم نمایید.

بادرودوسلام بااورژانس اجتماعی تماس حاصل نمایید.

با سلام ، بله به دلیل ضرب و جرح عمدی و همچنین عدم تحویل فرزند به شما امکان شکایت وجود دارد .