آیا حضور شاهدین در جلسه اول دادگاه نفقه و تمکین لازم است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۲ #85679065

با سلام بر وکلای محترم
چند ماهی هست که خانمی توسط همسرش از خانه طرد شده و خانه پدر هستن ولی شاهدی و صورت جلسه ایی برای اجبار شوهر از ترک منزل نداره.
و برای اثبات اینکه خود زوج نخواسته و به چند نفر از اعضای خانوادم و فامیل هم گفته که حاضر به ادامه زندگی با زن نیست. آیا میتوان آنهارا به عنوان شاهد به جلسه دادگاه برد؟ و همان جلسه حضور شاهدین لازم است؟؟و در جلسه مشاوره هم به روانشناس اعلام کرده که به هیچ عنوان نمیخواهند با زوجه به زندگی ادامه دهند.

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، بله خوب، میتوانید این شهود رو به دادگاه معرفی کنید ووقتی زوج نمی‌خواهد با زوجه زندگی کند بایستی نفقه و حق و حقوق زوجه را بپردازد