آیا می توانم برای ثبت مدرک از نشر اکاذیب و تحریک عموم بر علیه ما، فیلمبرداری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۵ #85658595

ما خدمات بیمه تامین اجتماعی داریم که بعضی از مشتریان ما پول حق بیمه ماه های آینده را هم از پیش پرداخت می کنند که ما حق بیمه آن را سر موقع پرداخت کنیم که یک مورد از زیر دست ما جا مونده و بیمه اش لغو قرار داد شده و طرف از ما شکایت کرده و داماد ما را به جرم خیانت در امانت بازداشت کردند و دفتر پلمپ شد.
دفتر کناری ما که همکار و با ما رابطه ی خوبی ندارد مشتریان ما را تحریک و ترغیب به شکایت علیه ما میکند و گفته که پول های شما رو هم خورده و اینها کلاهبردار هستند و دستگیر شدند و آدرس منزل شخصی ما را میدهند به مشتریانمان و آنها هم برای ما مزاحمت ایجاد می کنند که ما هم چون دفتر پلمپ شده کاری از دستمان بر نمی آید.
ما حدود ۵ هزار مشتری داریم که الان یه نفر فقط از ما شاکی است.

سوال من اینه که حین تحریک مشتریانمان از این دفتر کناریمان فیلم برداری کنیم می توانیم علیه شان شکایتی مطرح کنیم ؟

آیا اصلا می توانیم از ایشان شکایتی کنیم؟

ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی ) فیلم برداری فقط توسط ضابطان دادگستری و با دستور مقام قضایی دارای اعتبار میباشد . بهترین راه برای شما گرفتن مکانی در نزدیکی آنجا و صرفا جوابگوبودن مشتریان خود است و یا اطلاعیه ایی در محل نسب کرده و مشتریان را به محل جدید هدایت کنید تا امنیت شغلی شما تامین گردد و چنانچه مجددا همسایه مذکور ادامه داد میتوانید با عناوین مهمتری ایشان رو محکوم کنید .