شکایت و عدم تعهد در واگذاری پارکینگ آپارتمان چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۰۸۹ #85649

با سلام و خسته نباشی ما ملک خریداری کردیم و در قولنامه ۲ عدد پارکینگ ذکر شده که یک پارکینگ اضافه را جدا به مبلغ ۲۲۵۰۰۰۰۰ میلیون تومان خریدیم و فروشنده ملزم به واگذاری ۲ پارکینگ در طبقه پیلوت شد متاسفانه بعد از تحویل خانه با جنگ و دعوا و گفتن به دلیل مشکل با صاحب زمین ها و از من شکایت شده به دروغ و فریبکاری درخواست کردند که در پشت قولنامه بنویسیم در صورت احتمال یک عدد پارکینگ _۱بدهد در بهترین موقعیت حالا متوجه شدیم تمام حرف ایی که زده دروغ و کلاهبرداری بوده و پارکینگ اضافه پیلوت رو به واحد دیگه با مبلغ بیشتر فروخته لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تحت عنوان فروش مال غیر قابل تعقیب هست و میتوانید الزام فروشنده به تعهدش را مطابق با قولنامه و تعهد را از دادگاه بخواهید

درود
۱-شکایت فروش مال غیر
۲-دعوی حقوقی الزام به تحویل پارکینک ومطالبه خسارت

۱- شکایت کلاهبرداری
۲-دادخواست الزام به تحویل پارکینگ
۳-اعمال فسخ

با سلام
اولا میتوانید به جرم فروش مال غیر شکایت کیفری نمایید
دوما میتوانید با استناد به مبایعه نامه تنظیم شده درخواست تحویل پارکینگ به شما ارایه دهید و یا فسخ قرارداد به دلیل عدم ایفای تعهدات با مطالبه ضرر و زیان نمایید

ملاک پایان کار ساختمان است که در آن پارکینگ و تعداد آن مشخص است شما می توانید هم به صورت محضری تعهد به تسلیم پارکینگ را بخواهید هم از طریق محکمه دو موضوع را مطالبه کنید تسلیم پارکینگ بر اساس پایان کار و سند محضری و یا مطالبه وجه از باب عجز فروشنده به تسلیم پارکینگ

شما میتوانید علیه ایشان شکایت کیفری فروش مال غیر کنید و در صورتیکه نتوانند مطابق قولنامه آنرا به شما تحویل بدهند میتوانید قرارداد را فسخ کنید و خسارت را مطالبه کنید.