چطوری نفقه خانمم قطعه می شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۲ #85643967

با سلام.۹ ماه که خانمم به خاطر کتک کاری که شده و ۳ در صد دیه بهش تعلق گرفته و پرداخت کردم خونه پدرش هست و داره از من از نفقه و مهریه می گیره چطوری می تونم نفقه اش قطع کنم؟؟ و نامه ازدواج مجدد بگیریم؟؟

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین و گواهی اجرا می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

بر اساس ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی
اگر بودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی و یا مالی یا شرافتی برای زن باشد زن میتواند مسکن علیحده اختیار کند‌ و در صورت ثبوت مظنه ضرر مزبور محکمه حکم بازگشت به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن در بازگشتن به منزل مزبور معذور است نفقه بر‌عهده شوهر خواهد بود.

با سلام
بدوا" اظهار نامه برای ایشان ارسال نمایید و متعاقبا" دادخواست الزام به تمکین به دادگاه ارائه نمایید !

با سلام
۱.ابتدا اظهارنامه ای برای زوجه ارسال کنید در خصوص برگشت زوجه به منزل ظرف مدت معین(مثلا یک هفته)
۲.اگر ایشان ظرف مدت مشخص رجوع نکرد به استناد اظهارنامه دادخواست تمکین مطرح کنید.
۳.اگر زوجه تمکین نکرد و رای عدم تمکین قطعی صادر شد دیگر به ایشان نفقه تعلق نمیگیرد

سسلام
بدوا اقدام به طرح دعوای الزام به تمکین نمایید و متعاقبا در صورت محکومیت ایشان مبادرت به طرح دعوای تجویز نکاح مجدد نمایید

با سلام با طرح دعوای تمکین و محکومیت وی شما از پرداخت نفقه معاف و حق تجویز ازدواج مجدد داری

درسوال نگفتید که همسرتان باکره هست یا نه . اگر باکره نیست پس از اثبات رفع خوف ضرر، دادخواست تمکین دهید