میتوانم معامله را به هم بزنم و مطالبه خسارت به روز کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۹ #85635118

با سلام و درود
بنده ۲ماه پیش، زمینی سند دار با کاربری کشاورزی خریدم. قبل قولنامه برای محکم کاری خودم دنبال استعلامات اداره ثبت و جهاد رفتم و همچنین برای تغییر کاربری هم پرس و جو کردم و هیچ مانعی نبود.
یک ماه پیش، با پرداخت کامل ثمن ملک را تحویل گرفتم و در دفترخانه به نامم زدند.
در قولنامه هم قید شده، چون خریدار شخصا استعلامات را گرفته و بعد از اطمینان معامله را انجام داده همه خیارات فسخ شده و هیچ فسادی در معامله پذیرا نیست.
اکنون که برای مجوز کاربری مراجعه کرده ام منابع طبیعی میگوید اینجا ۱۰سال است ملی شده.
حالا با توجه به مفاد قولنامه میتوانم معامله رابه هم بزنم و مطالبه خسارت به. روز کنم یا خیر؟ چه کسی، مقصر اصلی است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به متن حق فسخی نداریدو پیشاپیش از خود این حق را سلب کردید.

سلام
با توجه به توضیحات به نظر می رسد حق فسخی وجود ندارد لیکن نیاز به بررسی مدارک دارد .

با سلام
موضوع نیاز به بررسی دارد

باسلام اسناد ومدارک شماقابل بررسی است.

سلام .موصوع قابلیت بررسی دارد

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

امکان فسخ قرارداد وجود نداشته و باید ابطال رای منابع طبیعی را درخواست کنید .