نحوه رفع تصرف عدوانی چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۲ #85613592

باسلام بنده به عنوان نگهبان برای ساخت یک ساختمان پنج طبقه با صاحبکارم به توافق رسیدیم وقرار شد ماهانه مبلغی به عنوان دستمزد بهم بده اتاق نگهبانی هم کانکس بود که بعداز تیغه چینی ساختمان فروش کانکس توسط صاحبکار وسایل اتاق نگهبانی را در یکی از واحد ها گذاشتیم واون واحد به عنوان اتاق نگهبانی در اختیاره من قرار گرفت ولی حالا که ساختمان تکمیل شده بنده با صاحبکار برای پرداخت حقوق به مشکل خوردم توسط اداره کار پیگیر شدم وکیل صاحبکارم در جلسه رسیدگی ارتباط کاری من و موکلش رو انکار کرد واز طرفی دیگه شریک صاحبکارم واحدی که اتاق نگهبانییه من هست رو بنام خودش قولنامه کرده وبه عنوان تصرف مال عدوانی ازم شکایت کرده حالا من هم صدای ضبط شده اونهارو دارم که درمورد کار وحساب کتاب حرف زدیم هم پرینت واریز وجه وهمچنین اینکه از روز اول من توی اون واحد به عنوان نگهبان بودم و با رضایت خودشون بوده ولی قرارداد ندارم اگه میشه یه راهنمایی کنین من چیکار میتونم انجام بدم چون اصلا برای تخلییه اتاق نگهبانی حرفی نزدن و رفتن شاکی شدن و از همه مهمتر ابیشتره حقو حقوقمو نگرفتم قرارم بوده تا وقتی که کامل پولم رو بدن تمامه روزهارو برام حساب کنن

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام به اداره کار مراجعه فرمایید

با سلام می توانید به شهادت شهود و پرینت واریز حساب استناد کنید کلیه حقوق شما از طریق اداره کاره قابل مطالبه است

سلام مدارک رابطه ی کاری شما با ایشان از جمله واریز وجه، شهادت شهود، تحقیقات محلی و... می تواند قرینه ای بر تصرفات کاری شما باشد

با سلام
با استناد به فیشهای واریزی و شهادت شهود از خود دفاع کنید و در مورد حق و حقوق خود از اداره کار پیگیری کنید

باسلام
در دادگاه اگر شاهدی دارین معرفی نمایید