تاخیر تادیه از تاریخ دادخواست محاسبه می‌شود یا از تاریخ حکم محکومیت؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۰۴ #85581954

با سلام
و اینکه ممکن است واحد اجرائیات سلیقه ای عمل کند و از تاریخ محکومیت محاسبه کند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از تاریخ تقدیم دادخواست که درواقع مطالبه رسمی محسوب میشود مبدا خسارت تاخیر است

تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست به دادگاه محاسبه خواهد شد

سلام و درود، در این مورد تاریخ تقدیم دادخواست ملاک می باشد مگر در چک که تاریخ سررسید خواهد‌ بود؛ موفق باشید.

باسلام
از زمان ثبت دادخواست می باشد ،خیرواحد اجرائیات فقط اجرا کننده دستورقضایی است

سلام،
در مورد چک از زمان سررسید و الباقی از زمان ثبت دادخواست،اجرا موظف به اجرای دستور قاضی ست.

باسلام ازتاریخ ثبت دادخواست بایستی پرداخت گردد .

از تاریخ تقدیم دادخواست مبنای محاسبه قرار خواهد گرفت