هنوز به پولم نرسیدم چطور درخواست مطالبه وجه بدهم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۴۵ #85578120

از شخصی مبلغ ۱۰ میلیون تومان طلبکار هستم اظهار نامه ارسال کردم ولی هنوز به پولم نرسیدم میخواهم درخواست مطالبه وجه بدهم در متن درخواست مطالبه وجه چه چیزی باید بنویسم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، در متن شرح ما وقع را می نویسید و به مستنداتتان اشاره می کنید .

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست را ثبت نمایید.

باید دادخواست مطالبه وجه کنید و اشاره ای به اظهار نامه ارسالی را بنماید مختصر و مفید توضیح بدهید

درود بر شما، بهتر است از طریق بخش تنظیم اوراق قضایی بنیاد اقدام نمایید تا توسط متخصصین برای شما تنظیم شود.

بایستی مستندا منشا طلب خود و عدم پرداخت طلب را در دادخواست تشریح نمایید

به دفاتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه کنید متن دادخواست مطالبه وجه را با استناد به مدارک مستدل و اظهارنامه ارسال میکنند

از طریق دفاتر خدمات قضایی مستند به فیس واریزی و..دادخواست دهید