مقصر تصادف میتواند بیمه ندهد و اعسار بزند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۰۷۶ #85575398

من یکسال تصادف کردم طرف آشنا داره. دادگاه خسارت ۱۲ میلیون زده رفتیم حل اختلاف مقصر در اجرای احکام گفت اگه اول رضایت بدی من بیمه استفاده میکنم من قبول نکردم و گفتم شاید بیمه ۱۲میلیون کمتر داد. اونم از لج من بیمه نداد و اعسار گذاشت روی پرونده من باید چکار کنم؟
البته ماشین به نام زنش هست. حل اختلاف گفت ما فقط از بانکها میتوانیم نامه بانک ملی بدهیم که حساب داره یا نه؟
آیا میتوانم حقم را بگیرم؟
و یا چگونه باید حسابشو از بانکها استعلام کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عنوان کنید ایشان بیمه دارند

سلام
اگر خودرو بیمه باشد باید خسارت از محل بیمه تامین شود چنانچه بیمه نداشته باشد قبل از درخواست اعسار نسبت به توقیف اموال ایشان از جمله خودرو مبادرت ورزید چنانچه در این مرحله نیز توقیف میسر نشد حکم جلب بگیرید

با سلام
تصادف زیان مالی است یا جرحی ؟
مطابق ماده ۱۱قانون شخص ثالث اخذ هرگونه رضایت توسط شرکت بیمه و پرداخت خسارت کمتر از تعهدات مندرج بیمه نامه ممنوع و با بلااثر است.
اما شما باید مدارک تایید خسارت خود را که چه مبلغی تعیین شده داشته باشید.

سلام دوست گرامی
شما در شعبه عنوان نماید که بیمه دارد و خودرو وی که با آن تصادف کرده اید را توقیف نماید به اعسار وی ترتیب اثر داده نمی شود

شما هم در دادگاه اعسار میتوانید استدلال کنید که ایشان بیمه دارد و تا سقف بیمه ایشام ملزم به پرداخت از محل بیمه است و نسبت به مازاد هم میتوانید از ایشان مالی یا حساب بانکی با تقاضای استعلام توقیف نمایید.

سلام
شورا موظف به استعلام از تمام بانکها می باشد

وقتی بیمه دارد . اعسارش رد میشود