به جای بنده در دفترخانه نوشته ثبت با سند برابر است چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۹۴ #85562156

سلام بنده سال ۹۳ در دفترخانه بابت رهن مغازه به یکی از دوستانم ۳برگ کاغذ سفید امضا کردم که ایشان انرا وکالت فروش زده و به جای بنده در دفترخانه نوشته ثبت با سند برابر است کل زندگیم رفت به همه تو اگاهی دادکستری و دفترخانه پول داد به هیج جا نرسیدم عاجرانه تقاضای کمک دارم و مدارک را از دفترخانه گرفتم کپی انرا

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، تحت عنوان جعل وسوءاستفاده ازسفیدامضاقابل پیگیری است.

باسلام . با احترام به نظر سایر همکاران . بله امکان شکایت از ایشان با عنوان جعل و استفاده از سفید امضاء فراهم می باشد .

وقت بخیر تحت عنوان جعل وسوءاستفاده ازسفیدامضاقابل پیگیری است.

با سلام ،با عنوان مجرمانه جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کیفری نمایید

بسلام. باعنوان جعل وسوءاستفاده ازسفیدامضاقابل پیگیری است.

سلام تحت عنوان جعل قابل شکایت می باشد

درود بر شما ،مستحضر باشید مساله تحت عنوان جعل قابل طرح شکایت است