رهایی از آزار و اذیت های برادر اگر قصد شکایت نداشته باشم امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۲۷ #85523382

من و مادرم به همراه یک برادر که از ارازل و اوباش سابقه دار و بنام تهران هست زندگی می کنیم. ایشان سوابق متعددی از جمله زورگیری، مواد فروشی ، شرارت و ... دارند. تقریبا طی ده سال گذشته 6 سال را در زندان گذراندند. یک سال پیش مجداا به دلایل متعدد من جمله درگیری با مامور راهور و فروش شیشه و گل به 4 سال حبس محکوم شد. اما متاسفانه کمتر از یک سال بعد با رضایت مامور راهور و عفو عمومی آزاد شد. و مجددا راه قبلی را ادامه داد. درست چند روز مانده به عید دوباره به جرم بر هم زدن نظم و امنیت بازداشت شد. در زندان خودزنی کرد و به بیمارستان امین آباد منتقل شد. اما دوباره دو هفته قبل آزاد شد و بد تر از قبل شروع به اذیت و آزار کرد. ما از دست او امنیت و آرامش نداریم. اجازه نفس کشیدن به ما نمی دهد. دو شب پیش به من حمله کرد و مرا تهدید به قتل کرد. من به 110 تماس گرفتم . او را گرفتند. من و مادرم شکایت کردیم . اما از پرسنل کلانتری تا قاضی و بازپرس بجای اینکه از ما دفاع کنند مدام میخواستند که رضایت دهیم. چرا چون او بیمار است. در حالیکه بیمار نیست و تمارض می کند. قلدری می کند و خود را بزرگ می داند. روزی نیست که مواد مصرف نکند و یا مست نباشد. همیشه سلاح سرد مثل چاقو و قمه همراه دارد. و ما از ترس اینکه یکباره به جانمان نیفتد خواب به چشممان نمی آید. با این حال قاضی کلا برای او سه ماه حبس نوشته و گفت می فرستم امین آیاد. آنها هم بعد از چند روز آزادش می کنند. سوال من این است چرا کسی که هیچ نقشی در زندگی ما ندارد و جز عذاب و اذیت و آزار و بردن آبرو پیش اهالی و همسایه ها چیزی ندارد را تحمل کنیم؟ همین امروز صاحبخانه ما را جواب کرد. من و مادرم دو زن تنها و بدون پشتوانه به کجا باید فرار کنیم. مطمئنیم به محض آزادی به سراغ ما می آید و تهدیدهایش را عملی می کند. اما هیچ مامور و قاضی حرف ما را نشنید و گفت از تهران شبانه فرار کنید. آیا این عدالت است ؟ این قانون است که ما باید بخاطر کسیکه مصداق بارز یک شرور و مفسد است و سوابق متعدد زیادی دارد فرار کنیم. کسی می تواند ما را راهنمایی کند که چه باید کنیم و چه راهی برای رها شدن از دست این برادر داریم؟؟
ممنوم از شما

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
محل زندگیتان را عوض کنید و در صورت مراجعه ایشان به منزل جدید از ورودش ممانعت نماید و با پلیس تماس بگیرید . موضوع را به دادستانی اعلام کنید و شهادت بدهید که ایشان بیممار روانی نیست و بدلیل حرفه ای بودن در این موارد فقط تمارض دارد بدستور دادستانی میتوانید ایشان را تبعید نمایید به محلی دیگر .