تقسیم خانه فرد فوت شده چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۳ #85519279

سلام اگر مردی فوت کند و پدر و مادرش در گذشته فوت کرده باشند و مرد، همسر و ۵ فرزند دختر و پسر داشته باشد خواهران آن مرد از خانه و سایر اموال او ارث میبرند(شخص فوت شده برادر ندارد)

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، خیر چون فرزند و همسر دارد کلیه اموال به انها ارث میرسد و خواهر ارثی نمی برد .

درود خواهران ارث نمیبرند .همسر یک هشتم و مابقی ماترک به صورت دو سهم پسر و یک سهم دختر تقسیم میگردد

چون فرزندان در طبقه اول ارث هستند مانع از ارث بردن برادر و خواهر متوفی میشوند و ملک بین همسر و فرزندان تقسیم خواهد شد.

با سلام
خیر با وجود فرزندان و همسر آنها ارث نخواهند برد

با درود خواهر و برادر با وجود فرزند و همسر ارث نمی‌برند، زوجه متوفی یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول ارث می‌برد و مابقی بین فرزندان ذکور دوبرابر اناث تقسیم می‌شود

خواهران ارث نمی‌برند فرزندان و همسر متوفی ارث می‌برند.

خیر خواهر ایشان ارث نخواهند برد، فرزندان و همسر وی ارث می برند