آیا بعدش میفرستن دادگاه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۶ #85510052

با سلام.من شکایت نفقه کیفری کردم و از همسرم،اول رفت شورا بعدش ارجاع شد به دادسرا.در اونجا قرار جلب دادرسی صادر شد و پروندم به دادستان ارجاع شد.امروز برام پیام اومد که پروندم به شورا ارجاع شده!
علتش چی میتونه باشه؟ یعنی دادخواستم رد میشه؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
قاعدتا باید به دادگاه ارجاع میشد بهتر است حضوری پیگیری نمایید .

معمولا جهت سازش به شورا ارجاع داده می شود بهتر است حضوری پیگیری نمایید .

با احترام .برای تصمیم نهای و یا سازش فرستاده شده است

بنام خدا،احتمالا اشتباهی در امر ابلاغ یا ارجاع پرونده رخ داده است چون پرونده باید به دادگاه کیفری ارجاع شود.

با سلام یکی از نهادهای میانجی در پرونده های کیفری شورای حل اختلاف است که چه بسا در برخی موارد امر کیفری سازش حاصل میشود و در صورت عدم حصول سازش بین طرفین پرونده مجددا به دادسرا و سپس دادگاه ارجاع داده میشود.

درود بر شما، این مساله بایستی حضوری پیگیری شود، علل متعددی ممکن است باعث این ارجاع مجدد شده باشد.

با سلام مشخص نیست اصولا باید به دادگاه کیفری جهت تعیین وقت رسیدگی ارجاع میگردید بهتر است حضوری مراجعه نمایید.