آیا نقطه زنی موبایل از ساعت ۱۴ الی ۲۰ در جرم ادم ربایی امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۸۰ #85495287

چند ماه پیش در پی درگیری و مشکل خانوادگی شخصی به اتفاق دوستش من و همسرم را با تهدید به محل ملاقات کشاند و با چاقو و تهدید ما را سوار خودرو کردند و چند ساعت به بزرگراه بردند و مورد ضرب و شتم قرار دادند دادستان دستور مکان یابی موبایل در روز مشخص شده و از ساعت ۱۴ الی ۲۰ را صادر کرده و پلیس اگاهی اقدام به تقاضای نقطه زنی نمود. سوالم این است نقطه زنی موبایل از ساعت ۱۴ الی ۲۰ امکان پذیر است ؟
توقف ها و تغییر مسیر برای ضرب و شتم را نشان می دهد؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادستو مقام قضایی امکان پذیر بوده

باسلام
قطعا با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

با سلام
مطمئنا اگر امکانپذیر نبود که همچین دستوری صادر نمی شد.