تغییر نام خانوادگی چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #85491426

سلام
نام خانوادگی من ایمنی پائین انزاب میباشد. نام خانوادگی پدر نیز ایمنی پائین انزاب است. برادر و خواهر بزرگترم امینی پائین انزاب میباشند. میخواستم ببینم راهی وجود داره که منم امینی پائین انزاب بشم ( پائین انزاب نام روستایی در اردبیل است ) رفتم ثبت احوال گفتند اونا باید بشن ایمنی و من نمیتونم امینی بشم.

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

طبق قانون ثبت احوال از جمله مواردی که افراد می توانند درخواست تغییر نام بدهند:

- نام خانوادگی بیش از دو کلمه و یا بیش از یک کلمه و یک حرف یا عدد یا پسوند و یا بطور مطلق یا مضاف نام محل باشد . مانند : دو اصل تهرانی ، علی نژاد مطلق ، عدنان تکان تپه تهرانی ، آحسینی پور ، طباطبائی ط .

- اسامی محل بطور مطلق و مضاف . : مانند کرجی ، افخمی تبریزی .
تبصره۱ : حذف نام محل از نام خانوادگی اشخاص بدون رعایت مقررات مربوط به دارنده حق تقدم نام خانوادگی انجام خواهد شد.

لذا شما شرایط تغییر نام خانوادگی خود را دارید و پیشنهاد می شود در این رابطه با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید.

موفق و پیروز باشید.

سلام به نظر امکان تغییر نام خانوادگی را داریدو می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید