آیا با وجود اینکه من خود قرارداد عدم افشای اطلاعات رو امضا نکردم، بازهم درصورت امضای قرارداد همکاری، ملزم به رعایت مفاد قرارداد عدم افشای اطلاعات خواهم بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۱۷ #85488051

سلام، وقت بخیر
بنده در حال مذاکره و امضای قرارداد همکاری با شرکتی خصوصی هستم. قبلا درمورد قرارداد "عدم افشای اطلاعات" هم مذاکره کرده بودیم که به دلیل غیرمنطقی و غیرمنصفانه بودن آن، به نتیجه نرسید و قرار شد فقط قرارداد همکاری رو امضا کنم.
اما در قسمتی از قرارداد همکاری، ذکر شده که طرفین ملزم به رعایت مفاد "قرارداد عدم افشای اطلاعات" هستند.
پرسش من اینه که آیا با وجود اینکه من خود قرارداد عدم افشای اطلاعات رو امضا نکردم، بازهم درصورت امضای قرارداد همکاری، ملزم به رعایت مفاد قرارداد عدم افشای اطلاعات خواهم بود یا خیر؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما متعهد در حدود قرارداد منعقده با طرف مقابل هستید.

در حدود قراردادی که امضا نمودید ملزم به پایبندی نسبت به مفاد آن هستید

باسلام و احترام
این موضوع بستگی به نوع و مفاد قرارداد همکاری که امضا می کنید و به آن متعهد می گردید دارد ؛
با این حال گاهی موارد کارفرما و شرکت ها در قرارداد استخدام خود همه موارد مهم و ضروری "قرارداد عدم افشای اطلاعات" مدنظر خود را به شکل یک ماده قراردادی می گنجانند و بدین صورت پرسنل را ملزم به اجرای آن می کنند.
لطفا در این خصوص حتما دقت و توجه لازم را داشته باشید.