یک پرونده با دو وکیل صحیح است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۸ #85463881

شخصی ابتدا به الف وکالت می دهد و بعد برای همان موضوع به ب وکالت می دهد در این فرض آیا الف عزل ضمنی شده یا خیر؟ چرا؟ استدلال این امر چیه

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورت عدم عزل وکیل وکیل اول و دوم می توانند اقدام نمایند و می توانند به صورت مجتمعا وکالت کنند

با سلام..
در صورتیکه در وکالتنامه های تنظیمی در خصوص حدود اختیارات وکلا قید و بندی عنوان نگردیده باشد. در اینصورت هیچ منعی در خصوص وکالت تؤامان هر دو وکیل وجود ندارد و هر دو وکیل مشترکا می توانند در موضوع پرونده وکالت نمایند..
موفق باشید..

باسلام وکیل اول عزل نشده است و مورد وکالت را بایستی مجتمعا انجام دهند.

کاربر عزیز تا زمانیکه کتاب عزل وکیل اعلامیه نگردد همچنان هردو وکیل می‌توانند انجام وکالت نمایند

سلام
اصولا اصل بر اجماع است . مگر حدود اختیارات معین شده باشد

باسلام
خیر وکیل اول عزل نمیشود ولی باید حدود اختیارات هر کدام بررسی گردد

خیر هیچ منعی درخصوص وجود دو وکیل در پرونده نمی باشد و هردو وکیل محسوب میگردند