مجازات حمل نیم گرم گراس چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۸۳۰ #85459

سلام خسته نباشید. توروخدا کمکم کنید تنها امدیم شمایید هیچ کس کمکم نمیکنه. فروردین ماه امسال پلیس مواد مخدر منو به جرم حمل 50 سانتی گرم گراس گرفت. بعد از دادگاه قاضی پرونده این حکمو برای من صادر کرده :
به جرم(( استعمال)) 0.5 گرم گراس به 74 شلاق 100 هزار تومان جریمه. و به جرم(( حمل ))50 شلاق و صد هزار تومان. در کل 200 تومن جریمه با 124 ضربه شلاق. اگه بخام شلاقاو بخرم زده 500 هزارتومان باید به جاش بدی. یعنی در کل 700 هزارتومان جریمه شدم. به خدا قسم مهندس عمرانم. یه جا کار میکنم تا 3 شب تی میکشم پول درمیارم اونم زیر دست یه بیسواد. این همه پولو ندارم بدم نامرد فک کنم اشد مجازاتو برام نوشته. اگه واقعا راهی هست کم بشه کمکم کنید. حون عزیز ترین کساتون. وضع مالیم بده. مجبورم شلاق بخورم فقط بخاطر 0.5 گرم.

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به دلیل اینکه مجازات شلاق شما به جزای نقدی تبدیل شده است هیچ راهی ندارید جز اینکه جزای نقدی را پرداخت نمائید.