استفاده از حیاط به عنوان پارکینگ امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸,۷۷۸ #85428

باسلام
من در یک ساختمان ۸واحده زندگی میکنم که ۵واحد دارای پارکینگ میباشد . ۳واحد دیگر از حیاط ۱۰۰ متری بجای پارکینگ استفاده میکنند در صورتی ۳ واحد از پارکینگ دار ها ناراضی میباشند . ضمنا با پارک کردن ۳واحد مزاحم در حیاط فرزندان انها در پارکینگ مشغول بازی و سروصدا میشوند و ایجاد مزاحمت ب ای ساکنین و ازار و اذیت برای مهمان ها میشود .
۱:ایا میتوانن از حیاط بجای پارکینگ استفاده کنند .
۲:در حین پارک کردن ماشین در پارکینگ اگر ماشین بر روی سنگ سر بخورد و به یکی از فرزندان بزند مقصر کیست
۳:در صورت پارک کردن در حیاط اگروسیله ای از دست فرزندان یکی از ساکنن بر روی این ماشین ها بیفتد مقصر کیست .
۴:اگر این ماشین ها که در حیاط پارک میکنند دچار حادثه برای ساختمان شوند خسارت با چه کسی میباشد .

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر تمامی مالکین رضایت نداشته باشند نمیتوانند از حیاط به جای پارکینگ استفاده کنند.

مقصر خودرو است.

مقصر کسی است که موجب ورود خسارت شده است. یعنی فرزند.

کسی که خسارت از طرف خودروی او ایجاد شده است.