میتوانم با توجه به اظهار بی سوادی فروشنده نسبت به زمین شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۹۸ #85421832

با سلام
> : بنده حدود ۱۰ سال پیش دو قطعه زمین کشاورزی از روستای بالا رود سیاهکل با کاربری کشاورزی خریداری نمودم .زمین اول ۳۴۷ متر مطعلق به خانوم کریمی که بخشی از سهمیه ارث خودش بود خریدم. که بعد از نقشه برداری و استعلام متوجه شدم ۹۰ متر از زمین زراعی و ۷۰ متر حریم کوچه و ۱۸۷ متر خارج از طرح هادی میباشد.فروشنده در قولنامه قید کرده زمین فاقد هر گونه حریم آب و سایر ادارات و خارج از حریم می باشد . که در حال حاضر فروشنده زیر بار نمیرود و میگوید که فردی بیسواد است و ندانسته قولنامه را امضا کرده در ضمن در دفتر خانه رسمی به من وکالت هم داده .سوال اینجاست که آیا میتوانم با توجه به اظهار بی سوادی فروشنده نسبت به زمین شکایت کنم و اگر میشود بهتر است به شورای حل اختلاف مراجعه کنم یا دادگاه و زمین دوم هم .علاوه بر حریم رودخانه در طرح ملی منابع طبیعی نیز میباشد که فروشنده دوم هم در زیر قولنامه متعهد شده پروانه ساخت و جواز آب و برق برای زمین بگیرد ولی متاسفانه زیر بار نمیرود . به نظر شما بهتر است عنوان دادخواست را چگونه مطرح کنم با سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نسبت به فسخ و مطالبه ثمن وخسارت اقدام نمایید.

با سلام
بیسوادی رافع مسئولیت نمیتواند باشد.شما میتوانید اقدام به فسخ معامله نمایید،و مطالبه خسارت کنید.

درود میتوانید نسبت به فسخ معامله اقدام کنید

ادعای بیسوادی نمیتواند رافع مسئولیت فروشنده باشد . امکان اقدام برای فسخ را دارید .

سلام .نسبت به فسخ معامله اقدام کنید وخسارات را نیز مطالبه نمایید..

باسلام می توانیدنسبت به فسخ ومطالبه ثمن وخسارت اقدام نمایید.

با درود خیر بیسوادی مستند محکمه پسندی نیست