دادسرا برای من اخطاریه فرستاده بنده چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۷ #85419829

بنده موتوری خریداری کرده ام بعد از مدتی موتور توسط راهنمایی و رانندگی توقیف شد و بعد از کارشناسی مشخص شد که قطعه ای از آن عوض شده و تاییدیه ندارد بنده قولنامه ندارم ولی فروشنده تو دفترخانه اقرار کرده که موتور متعلق به ایشان میباشد

مشاوره حقوقی دادسرا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقرارنامه نامبرده را در صورتی که به آن دسترسی دارید پیوست پرونده نمایید

درود
به همراه ضامن به دادسرا مراجعه و اقرارنامه را ضمیمه پرونده نمایید و درخواست احضار فروشنده را مطرح نمایید .

درود
می توانید صورتجلسه اقرار ایشان را به دادگاه ارائه دهید یا بخواهید ایشان در حضور قاضی اقرار کنند.

با سلام بهتر است همراه یک ضامن دارای فیش حقوقی یا پروانه کسب مراجعه نمایید و اقرار نامه مذکور را همراه خود داشته باشید.

درود
با تنظیم و ارسال اظهارنامه مراتب قصور را به فروشنده اعلام کنید

درصورت ثبت اقرار ایشان سند می باشدوقابل استناد

با درود میتوانید اگر جرمی قبلا واقع شده باشد به فروشنده قبلی منتسب نمایید