شکایت از پدر و مادر برام ممکن است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۸ #85394858

لطفاااا خوااااهش میکنم کمکم کنین خواااهش میکنم

سلام
پسری ۱۸ ساله هستم . و نمیخوام با خونوادم زندگی کنم .خیلی بم فشار روانی اوردن بخاطر یه مورد طبیعی بخاطر اینکه عاشق یه دختر شدم و اصلا با دختر کاری نکردم و اونا در جریاانن فقط باش تلفنی حرف میزدم ک‌ه اونا مطلع شدن و گوشی رو جم کردن باهام رفتارای بدی کردن حرف زوور میزنن همیشه حرف زور میزنن جوری که از زندگی زده شدم و خواستم خودکشی کنم بعدش منو فرستادن خونه بابابزرگم الان ۹ ماهه خونت بابابزرگم زندگی میکنم . و دوماهه که کار گیر اوردم و تونستم کار کنم بکم روحیم عوض شده تا اینکه دبدن اینجوریه دوباره اومدن سمتم و منو به زور میخوان بیارن خونه. منم فرار کردم زدم بیرون بعد با کلی اصرار برگشتم خونه بابابزرگم بعد دوباره اومدن و منو گرفتم به زور بردن خونه گفتن چند روز بمون بعد برو الان یه هفتس اومدم خونه . بعد بشون گفتم مبخوام برم خونه بابابزرگم کار گرفتم بعدش الان بم مبگن حق نداری بری نمیخواد بری و منو حبس کردن اینجا بخداااا قسم خسته شدم برییدم دیگه طاقت ندارم دوس دارم توو خونه بابابزرگم زندگی کنم پیش بابابزرگم مامانبزرگم نمیخوام اینجا باشم مگه زووره خوو
خواهشا کمکم کنین خیلی خستم خیلی رووم فشار زباده اوووووف .

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اورژانس اجتماعی شماره ۱۲۳ تماس بگیرید.

بادرودوسلام بااورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس حاصل نمایید‌

تصمیم گیری در خصوص مسائل زندگی شخصی به خود شما مربوط است و کسی نمیتواند شما را مجبور به زندگی در محلی معین نماید.
تحت شرایطی موضوع با عنوان ممانعت از حق، مزاحمت از حق و یا بازداشت غیرقانونی قابل پیگیری است.

سلام سن بلوغ در دختر ۹ سال و سن رشد در امور مالی ۱۸ سال میباشد

درود
بهتر است از طریق مشاور مشکل حل شود.

شما حق زندگی مستقل دارید اگر کسی بخواد شمارا از این حق محروم کنه میتونید شکایت کنید ازش

بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.