در صورتی که آپارتمانم پارکینگ داشته باشم با این وجود حق گذاشتن خودروی خود مقابل منزل همسایه را ندارم ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۰ #85389151

باسلام و احترام اینجانب ساکن آپارتمان در کوچه بن بست هستم. آپارتمان دارای پارکینگ است. اینجانب خودرو خود را در مقابل منزل همسایه که مقابل درب نبوده پارک کردم. همسایه ضمن ضرب و شتم اینجانب اظهار میدارد که شما به دلیل داشتن پارکینگ حق پارک در کوچه را مقابل منزل همسایه ندارید. آیا حق با ایشان است؟ با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همه کسانی که در کوچه بن‌بست دارای در (ب) رفت و آمد هستند دارای همه حقوق تصرفی نسبت به ملک خود می‌باشند مشروط بر این‌که مغایر با مقررات عمومی ساخت و ساز نبوده و عرفاً در تعارض با حقوق سایرین در کوچه بن‌بست نباشد. از جمله می‌توان به گذاشتن وسایل نقلیه، نشستن، تردد خود و سایر بستگان و میهمانان، عبور چارپایان و غیره اشاره نمود.

سلام ایشان حق اعتراض ندارد. مگر این که خودرو شما مقابل درب منزل همسایه باشد و مانع عبور و مرور شود .
در خصوص ضرب و شتم می توانید از ایشان شکایت کنید .

با سلام ووقت بخیر
اگر مزاحمتی برای ایشان ایجاد کرده باشد قابل پیگیری می باشد .