آیا از طرف کلانتری به محل سکونت این افراد هم برای استعلام می روند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۷۳۹ #85379332

سلام بنده دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی رو خوندم و تمام شرایط برای کفالت مادر رو دارم و متوجه شدم که سه نفر از بستگان باید فرم ۳ رو جهت شهادت طلاق مادرم پر کنن سوال بنده اینه که آیا از طرف کلانتری به محل سکونت این افراد هم برای استعلام می رن؟ آیا برای استعلام وضعیت به محل سکونت بنده و مادرم میان یا استعلام محلی در کار نیست؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
معمولا از طریق استعلام سیستمی از اداره ثبت احوال و سایر نهادهای استنادی شما، در خصوص مدارک ادعایی استعلام صورت می گیرد تا صحت و سقم مدارک ادعایی محرز گردد..
تنها در مواردی نادر و آنهم در صورت تردید و یا عدم احراز مدارک استنادی تان، ممکن است از طریق محلی نیز مورد تحقیق واقع شوید..
موفق باشید..

سلام در مورد گواهی وضعیت استعلام معافیت سه نفر باید با احراز هویت در دفترخانه اسناد رسمی گواهی نمایند و چنانچه خلاف آن ثابت شود که اثبات خلاف از طریق استعلام ثبت احوال توسط سازمان نظام وظیفه صورت میگیرد و تحقیق محلی ندارد ولیکن اگر استعلام سیستمی که توسط نظام وظیفه ثبت احوال و اسناد طلاق همسر یافوت یا ادعای دیگری که در در آن سند گواهی شده کذب بوده باشد هم هم برای شما پرونده ادعای که و هم برای گواهی دهندگان مجازات صدور گواهی دروغ در نظر گرفته می شود

با سلام
برای کفالت یا معافیت در نظام وظیفه، وجود مدارک و ادله قابل قبول نظام وظیفه نیاز است شما با داشتن مدارک قابل قبول برای کفالت یا معافیت از خدمت سربازی از سازمانها یا اداره جات ، دیگر نیازی به استعلام و استشهادیه نخواهد بود.در مواردی نیاز به تحقیق محلی خواهد داشت که به اصل مدارک ارسالی شک داشته باشند.