طلاق بدلیل خیانت چطور است؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۳۸۴ #85378429

سلام و عرض ادب.
بنده از دی ۹۴ باشخصی ازدواج کردم که دارای دوفرزند دختر و پسر هستیم.
از بهمن ۹۹ . از اطرافیان شنیدم که همسرم با خانومی در رستوران.‌و مراکز خرید دیده شده ( والبته مدت یک سال سردی کرده و رابطه زناشویی نداریم. به بهانه های مختلف. مریضم.خستم. شبکارم. ) وقتی عنوان کردم کتک خوردم و مرامتهم به توهم زدن و انگ چسباندن کردن. درصورتی که هیچ عکس و سندی برای اثبات ندارم همچنان سرزندگیم هستم. اما میخواستم بدونم که چطوری میتونم از این آقا جدا بشم. چون واقعا تحمل این شخص سخت شده برام. به اون افراد مخبر هم اطمینان کامل دارم‌ . باتشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا
با سلام
شما می توانید با وجود
۱_ داشتن وکالت در طلاق از طرف زوج یا
۲_ شرایط مندرج در به استناد ماده۱۱۱۹_ ۱۱۲۹_۱۱۳۰ از قانون مدنی دادخواست طلاق بدهید.
موفق باشید

بااحترام
باید عسروحرج را اثبات نمایید

باسلام
برای طلاق از سوی زوجه می بابست عسر و حرج را ثابت نمایید و به صرف خیانت زوج حق طلاق برای زوجه ایجاد نمیشود

باید بتوانید ادعای خود را در دادگاه ثابت کنید . وقتی حکم محکومیت شوهرتان را به اتهام رابطه نامشروع گرفتید می توانید دادخواست طلاق به جهت عسر و حرج بدهید.

موارد مذکور از مصادیق عسرو حرج می باشد ولیکن نیاز به ادله دارد

باید عسر و حرج تان را ثابت کنید.

اثبات موارد ادعایی و اقدام در رابطه با همسر و جرج البته اگرچه مشکل به نظر می‌رسد ولی دادگاه روش هایی دارد که امکان پذیر است