میشه تمام اموال را وقف کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۵۸۴ #85378357

سلام وقت بخیر پدر من ۵ فرزند دارن که به گفتن خودشون تمام اموال وقف کردن میخواستم ببینم همیچین جیزی امکان داره میشه تمام اموال وقف کرد؟؟
ما کاری نمیتونیم بکنیم که اموال برگردونیم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی وقف
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر پدرتان کل اموالتان را وقف نموده باشد این وقف صحیح است اما اگر وصیت به وقف کرده باشند تا یک سوم اموالش مجاز می باشد

با سلام
هر شخصی نسبت به اموال خود هر نوع تصرفی میتواند داشته باشد و هیچ منع قانونی ندارد مثلا همه اموال خود را وقف کند...
ولی اگر وصیت به وقف کرده باشد بدین معنی که وصیت کرده بعد از فوتم تمام اموالم وقف .باشد این وقف نسبت به تمام اموال صحیح نمیباشد و صرفا نسبت به یک سوم اموال قابلت اجرا دارد و صحت الباقی آن (دو سوم) منوط به تنفیذ ورثه خواهد بود .. هر یک نسبت به سهم الارث خود...

سلام وقت بخیر...بله پدر تون صاحب اموالشان هست مختارههر کجا وقف کنه ...اما ورثه داره باید شمارو هم در نظر بگیرند شما وراث با پدر تون صحبت کنید را وجود ورثه همه رو نمیتوانند وقف کنند