چیکار کنم که خدای ناکرده بابت ۳۰۰ میلیون سفته متضرر نشوم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۲۰ #85356014

با سلام و احترام
من برای استخدام شرکت تولیدی صنعتی لوازم خانگی که ۵۰ سال قدمت دارد دعوت شدم و بعد از گذراندن مراحل مصاحبه فنی و منابع انسانی و ... برای تکمیل روند ثبت نام استخدام برنامه نویس php و شروع به همکاری تقاضای ارائه ۳۰۰ میلیون تومان سفته در وجه شرکت را دارند تا بتوانم در این سمت کار کنم.
البته من از مسئولشون که پرسیدم در قرارداد همکاری راجب سفته سخنی به میان نمی آید. در روی سفته چیزی به اسم ضمانت حسن انجام کار نوشته نمیشود و پشت ان نیز نوشته نمی شود و حتی رسید نیز نمیخواهند بدهند بابت اینکه سفته به ان شرکت بابت استخدام داده ام و دلیل قانع کننده ای نیز نمی آورند و فقط بسنده میکنند که مگه شرکت مارو نمیشناسی؟ برند اول ایران هست و ... روند استخدام همه اینجوری بوده و ....

لطفا راهنمایی نمایید.
متشکرم

مشاوره حقوقی سفته
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت نیاز باارسال اظهارنامه می توانیدمطالبه نماییدمتعاقب آن دادخواست

با سلام و ادب
باید در قرارداد قید شود که سفته برای ضمانت یا حسن انجام کار است.

اظهارات شرکت مذکور بر مبنای ندادن رسید و عدم درج ضمانت بر روی سفته وجهه عقلانی و قانونی ندارد و توصیه میشود طبق این گفته ها سفته ها را ب ایشان تحویل ندهید یا رسید بگیرید یا ضمن قرارداد شماره سفته را درج کنید و قید کنید ک سفته ضمانی بوده و جهت حسن انجام کار ب شرکت داده شده،موفق باشید

درود
یک قرار داد تنظیم کنید و ضمانت بودن سفته و شماره آن را درج کنید

سلام در حال حاضر مطابق قوانین فعلی اخذ سفته قانونی نمی باشد تقاضای استرداد آن را بنمایید.

با سلام
باید در قرارداد استخدامی شماره و مبلغ سفته و اینکه بابت تضمین حسن انجام کار میباشد ذکر شود
در غیر اینصورت ممکن است تبعات حقوقی داشته باشد

برای اینکه میخوای شغلتو از دست ندی حداقل باید طی نامه ای به مدیر عامل شرکت شماره سفته را اعلام کنی و ایشان پاراف کنند درغیراینصورت از خیر کارت صرفنظر کن
درصورت عدم پرداخت لاشه سفته اظهارنامه استرداد بده وبه اداره کار شکایت کن