اگر قرارداد تمدید نشده باشد موجر میتواند اجاره بهای بیشتری دریافت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۱,۸۹۰ #85354

با سلام
ابنجانب در مغازه ای مستاجر بودم که در سال اول قرارداد داشتیم ولی در سال دوم صاحب ملک با توجه به مشکلاتی که داشت و همچنین در صدد فروش مغازه بود، با توجه به پیگیریهای بنده در خصوص نوشتن قرارداد، سال دوم بدون قرارداد و با همان اجاره بها سال اول گذشت.الان که در صدد تخلیه مغازه هستم جهت تسویه حساب، صاحب مغازه مدعی شده که باید مابه التفاوت اجاره بها یک سال نسبت به سال اول را پرداخت کنید.
لازم به ذکر است که کرایه ماهانه این یک سال همیشه در موعد مقرر و بدون تاخیر پرداخت شده.خواهشمند است توضیح دهید که آیا صاحب ملک حق چنین ادعایی دارد؟

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود موجر نمبتواند چنین ادعایی نماید

خیر صاحب ملک نمی‌توانند چنین ادعایی را مطرح کنند.

با توجه به عدم انعقاد قرارداد جدید , چنین حقی برای مالک متصور نیست.

خیر به دلیل اینکه قرارداد اجاره جدیدی منعقد نشده است و همان قرارداد اجاره سابق میباشد لذا فقط باید همان مبلغ اجاره پرداخت شود نه مبلغ اضافی تر.