آیا می تواند با حق مهریه نسبت به اخذ طلاق از سوی دادگاه اقدام نماید؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۶۶ #85353315

با سلام
من مدت ۴ سال است که همسرم از بنده تمکین نکرده و مهریه خود را اجرا گذاشته و یک آپارتمان و ویلا از بنده گرفته ومدت دوسال است که حقوق مرا نیز بابت مهریه دریافت می کند من هم در مدت این چهار سال عدم تمکین ایشان را از دادگاه گرفته ام و مجوز ازدواج را هم گرفه ام اکنون بع گذشت ۴ سال درخواست طلاق داده و ادعا کرده بنده ۶ سال پیش با خانمی ارتباط داشته ام در صورت اثبات رابطه ۶ سال پیش

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زوجه می بایست عسر و حرج خود را اثبات نماید

با اثبات عسر و حرج طلاق میسر است

درود زوجه برای طلاق می بایست عسروحرج خودرا محرزومثبت نماید.

بادرودوسلام زوجه برای طلاق می بایست عسروحرج خودرا محرزومثبت نماید.

باسلام
اثبات رابطه نامشروع ارتباطی به مهریه ندارد. زوجه برای طلاق می بایست عسر و حرج خود را ثابت نماید

زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند.

سلام و وقت بخیر.
مهریه که در هرحال باید پرداخت شود.در خصوص طلاق هم ایشان باید یا وکالت در طلاق داشته باشند یا عسر و حرج خود را ثابت کند.رابطه نامشروع اگر ثابت بشود از موارد عسر و حرج میباشد.
موفق باشید