آیا باید سهم ایشان دست نخورده باقی بماند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۹ #85351872

سلام
بعد از فوت پدر و با وجود مادر و ۵ خواهر و یک برادر معلول ذهنی با کفالت مادر؛ تصمیم به تفکیک منزل دو طبقه داریم به این صورت: تمام هزینهای بازسازی و تعمیر توسط یکی از خواهران پرداخت شده و در عوض یک طبقه به نام ایشان سند شود. با توجه به وضعیت برادر؛ آیا باید سهم ایشان دستنخورده باقی بماند؟ (یعنی مبلغی بابت سهم طبقه فروش رفته به حساب ایشان واریز شود؟)

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قدرالسهم ایشانم را به حساب قیم یا کفیل واریز نمایید.

سلام
قدرالسهم ایشانم را به حساب قیم یا کفیل واریز نمایید

سلام
قاعدتا قدرالسهم ایشان به کفیل یا قیم ایشان پرداخت میشود و نامبرده باید در حدود غبطه برادرتان وجه را مدیریت کند

باسلام
بله چون احدی از ورات متوقی محسوب شده و باید ۲ از کل سهام که ۷ قسمت مساوی است پس جدا کردن ثمن که سمهیه همسر دائمی متوفی است ۲ سهم ،سهم پسر و ۵ سهم دیگر به طورمساوی به ۵ دختر تقسیم شود.

برای اداره امور محجور قیم تعیین می شود و قیم وظایف گسترده ای دارد که اگر به آن عمل نکند در بعضی موارد حتی اگر سونیت نداشته باشد مسئول است.بالاخص در اموال غیر منقول. برای فروش مال غیرمنقول محجور، قیم ابتدا باید صلاح محجور را رعایت کند و ثانیا این امر به تصویب دادستان برسد.

با سلام ووقت بخیر
سهم الارث برادرمعلول ذهنی باید پرداخت شود به حساب قیم یا کفیل /