چقدر زمان میبرد تا ابلاغیه را بتوانم در ثنا مشاهده نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۸ #85344823

با سلام و احترام
در تاریخ ۱۴ اردیبهشت گواهی عدم سازش در دیوان ابرام شده و منجر به صدور ابلاغیه مرتبت کردیده، در تاریخ ۲۷ برایم پیامک اومد که رای پرونده مورد نظر صادر و پرونده مختومه شد. در ثنا هم اعلام شد که رای مورد اعتراض ابرام شد الان ۵ روز از مختومه شدن پرونده گذشته ولی با اینکه شماره ابلاغیه و تاریخ ابلاغیه ۱۴/۲/۹۹ میباشد اما هنوز ابلاغی در ثنا قابل رویت نیست
با تشکر از همه شما وکلای عزیز

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت زمان قابل پیش بینی نمی باشد می توانید حضورا پیگیری نمایید

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد زیاد طول نمی‌کشد

با سلام
گاهی مشکلی در پیام رسانی و نیز ثبت ابلاغیه و حکم در سامانه وجود دارد که در اینصورت میتوانید از طریق شعبه مربوطه بصورت حضوری اقدام به اخذ کپی حکم صادره نمایید .

با سلام
این ایرادات سیستمی و تاخیر در ابلاغ گاها پیش می آید و طبیعی است.پیشنهاد میکنم با مراجعه به شعبه بدوی و اعلام مشکل،نسخه ای از حکم دیوان را دریافت نمایید.عاقبت بخیر باشید.